در حال بارگذاری ...
جمعه 3 مرداد 1404

درباره مرکز

 

تاریخچه آموزشکده

 

از جمله اهدافی که بعد از پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی مد نظر مسئولین فرهنگی نظام جمهوری اسلامی قرار گرفت، ایجاد تغییرات بنیادی در کم و کیف مراکز آموزشی عالی کشور بود، به طوری که بتواند نیازهای فعلی و آتی یک جامعه اسلامی را برآورد نماید. آموزشکده فنی شماره 2 تبریز با هدف تربیت بخشی از نیروهای متخصص و متعهد مورد نیاز کشور در زمینه های فنی و حرفه­ای در سال 1374 با تصویب و موافقت شورای گسترش آموزش عالی وزارت فرهنگ و آموزش عالی در جوار هنرستان وحدت تبریز تأسیس گردید. بدلیل کمبود فضای آموزشی در سال 1380 آموزشکده به شهر خسروشهر و متعاقب آن در سال 1381 به مکان فعلی (تبریز، انتهای خیابان طالقانی) منتقل گردید.

 

 

فعالیت های آموزشی

 

آموزشکده فنی شماره 2 تبریز فعالیت خود را با پذیرش نود و یک نفر دانشجو در دو رشته متالورژی (گرایش ریخته­گری) و مکانیک خودرو در محل هنرستان وحدت تبریز آغاز نمود. به منظور پایداری آموزشکده و تجلی تلاش­های همکاران و برای راه یابی جوانان علاقمند به تحصیل پنج رشته دیگر کامپیوتر (گرایش نرم افزار)، حسابداری، مدلسازی، الکترونیک و ساخت و تولید (گرایش ماشین ابزار) به تعداد رشته های موجود افزوده گردید. در حال حاضر این آموزشکده با 150 نفر کادر علمی و کارکنان اداری آموزشی (موظف و غیرموظف) و بیش از 1200 دانشجوی علاقمند در هفت رشته تحصیلی در دو نوبت روزانه و شبانه با بهره­گیری از کارگاه های مختلف مکانیک خودرو،  جوشکاری، ریخته­گری، مدلسازی، الکترونیک، ساخت و تولید و همچنین آزمایشگاه­های مربوطه فعالیت می نماید. امید است این تلاش ها، گامی موثر در جهت ارتقا سطح علمی و فرهنگی دانش پژوهان و توسعه عدالت آموزشی کشور عزیزمان باشد.

 

 

اهداف آموزشکده

 

آموزشکده فنی و حرفه­ای شماره 2 تبریز به عنوان عضوی از خانواده بزرگ دانشگاه فنی و حرفه­ای تمام سعی و تلاش خود را جهت تحقق اهداف آموزش های فنی و حرفه­ای معطوف کرده و سعی دارد در راستای منویات مقام معظم رهبری و در حرکت بالنده کشور به سوی خودکفایی و استقلال علمی و تکنولوژیکی نقش قابل قبولی ایفا نماید. از اینرو سرپرست و مسئولان آموزشکده اهداف ذیل را برای این مرکز علمی ترسیم کرده­ و تمام توان خود را جهت تحقق این اهداف بکار خواهند گرفت:

-         نظارت کلی بر تمهید مقدمات به منظور هر چه بیشتر آشنا شدن دانشجویان با شعائر مقدس اسلام و بر پایی بزرگداشت ایام مذهبی و شرکت در اجتماعات مذهبی دانشجویان

-         افزایش کیفیت آموزش و تقویت کادر علمی و آموزشی

-         افزایش روحیه دوستی و همدلی و نیز تقویت همکاری تیمی در دانشجویان از طریق  تأسیس انجمن های علمی و کاربردی دانشجویی

-         ایجاد مرکز آموزش های کوتاه مدت فنی و تخصصی جهت انتقال آخرین دستاوردهای تکنولوژیکی به دانشجویان

-         افزایش ارتباط با صنعت از طریق:

1-    کاربردی نمودن آموزش های فنی و حرفه ای جهت تسهیل ورود دانشجویان به محیط کار

2-    انجام پروژه های صنعتی و کارآفرینی توسط اساتید و دانشجویان

3-    جذب پروژه های تولیدی و پژوهشی از مراکز صنعتی

4-    استفاده از تجربیات متخصصان مراکز صنعتی و شرکت های دانش بنیان در امر آموزش